BAFRA KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Bafra Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını huzur içerisinde geçirebilmesi için ilçe genelinde yürüttüğü tüm hazırlıkları tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayramı öncesi yoğunluk yaşanan Canlı Hayvan Pazarı’nda alt yapı ve yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçedeki rutin temizlik çalışmalarını yürütmenin yanında Asri Mezarlık ve YakıntaşMezarlığında geniş çaplı temizlik gerçekleştirildi. Her iki mezarlıkta Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çevre düzenleme çalışmalarında bulundu.

Bafra Belediyesi arefe günü vatandaşların mezarlık ziyaretlerini kolaylıkla yapabilmesi için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Cumhuriyet Meydanından 08.30 -17.00 arası hizmet verecek ücretsiz servislerini hayata geçirecek.

Her yaz sezonu Bafralıların yoğun ilgisiyle karşılan Ali Kale Turistik Tesisleri ve Alparslan Türkeş Parkı gibi sosyal tesisler ise bayramın ikini gününden itibaren hizmet vermeye devam edecek.

Bafra Belediyesi Kurban Bayramında çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla Kızılırmak Seddesi Mezbahaneyanında bulunan alanda atık gömü çukuru oluşturarak, vatandaşların kurban atıklarını bu alanda imha etmeleri istendi.

Vatandaşlar Kurban Bayramı süresince her türlü talep ve şikâyetlerini 444 55 69 numarası üzerinden de iletebilecekler.

Bafra’da Kurban Bayramı nedeniyle Asri mezarlık bünyesinde yer alan Şehitlik ziyareti arefe günü saat 10.00’da Şehit ailelerine yönelik ziyaretler ise aynı gün 10.30-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Protokol ve vatandaş bayramlaşması ise bayramın ikinci günü 11.00–12.00 arası Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde yapılacak.

 

Bunları da sevebilirsiniz