PAZAR HİZMETE GİRDİ BAŞKAN KILIÇ ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, düzenlemeçalışmaları tamamlanarak yeniden hizmete giren Pazar yeriniziyaret etti.

Tezgâhları tek tek dolaşan Başkan Kılıç, esnafla sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu ve alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Bafra Belediyesi tarafından ilçe halkının ve bölge esnaflarının bölge esnaflarının iklim koşullarından etkilenmeden daha sağlıklı ve modern bir ortamda alışveriş yapabilmesi amacıyla kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulan Pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Kılıç esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirdi.

Pazar yerinin yeni halinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Pazar esnafı ve vatandaşlar, Aydınlık, ferah, insanlarımızın sıkışmadan alışverişlerini yaptığı, yazın yanıp, kışın donmadığımız, modern bir pazara kavuştuk. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “ Bafra’mızda yaşam kalitesini yükseltecek çalışmalar hayata geçirmek için uğraş içerisindeyiz. Bu bakış açısıyla eski haliyle ihtiyaçlara tam olarak karşılık veremeyen Pazar yerimizi de daha modern hale getirerek hizmete sunduk. Bafralılara ve özellikle bölge esnafına iklim koşullarından etkilenmeden daha sağlıklı bir ortamda haftanın 7 günü hizmet verecek.

3236 m² alanda inşa edilen Kapalı Pazar Yeri, 100 m² şadırvana, 2700 m² otoparka sahip olup; cami ve pazaryerini bütünleştiren bir kentsel tasarım olarak hayata geçirildi.

Hasan Aslan Caddesi ve Lise Caddesi’ndeki giriş çıkışlarındaki trafik sıkışıklığına çözüm üretecek şekilde düzenlenen Pazar yeri yaklaşık 100 araçlık otoparkla da desteklenmiş bulunuyor.

Bunları da sevebilirsiniz