BAFRA LOKANTACILAR ODASINA YENİ HİZMET BİNASI

Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu Hacınabi Mahallesi Meşe Sokak No. 1/B’de faaliyete geçen ve  kendi mülkiyeti olan Bafra Lokantacılar Odası binasının açılışında bir basın açıklaması düzenledi.

Basın açıklamasına Samsun Esnaf Odalar Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsun Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Balcı, Bafra Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Tostçu Bey Restoran İşletmecisi Abdurrahman Başol ise yeni açılan yerde ilk oda kaydını yaptırdı.

Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu yaptığı açıklamada,’’ 15.03.1966 yılında kurulan Bafra Lokantacılar Odası kurulduğu ilk günden bu yanafaaliyetlerini büyük önem ve titizlikle sürdürmektedir.

2002 yılında devraldığımız başkanlık görevimizi , 18 yıldır aynı özveriyle sürdürerek bu günlere kadar gelmiş bulunmaktayız.

54 yıldır faaliyette olan odamız , bugüne kadar ki tüm çalışmalarını kiracısı olduğu hizmet binalarında hayata geçirmiştir.

Bugün bir ilke imza atarak , Bafra Lokantacılar Odası olarak , dişimizden tırnağımızdan artırarak büyük fedakarlık sonucunda yeni hizmet ofisimizin mülkünü, odamıza kazandırmış bulunmaktayız. Üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek ve daha iyi temsil etmek maksadıylaçıktığımız bu yolda ilk hedefimizi gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Bu heyacanı güzelbir açılış organizasyonuyla süslemek mutluluğumuzu herkesle paylaşmak isterdik. Fakat dünyayı etkisi altına alan pandemi ile mücadele tedbirleri kapsamında açılış organizasyonu düzenlemenin uyugn olmayacığına karar verdik.

Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Yeni binamızın kurulmasında bizlerden desteğini esrigemeyen Bafra Belediye BaşkanıHamitKılıç’a , Bafra ilçe Orman ve Tarım Müdürü Ahmet Dursun’a, Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Metin Genççakır’a, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler  Odası Başkanı Bülent Kulaksız’a ve bugünlere gelmemize büyük emeği olan Madeni Sanatkarla Odası eski  Başkanınımız, ustamız Resai Yılmaz’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.’’dedi.

Samsun Esnaf Odalar Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler ise hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz