Bafra Öğretmenevinde neler oluyor

Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin  Bafra Öğretmenevi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında  CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin şu ifadelere yer verdi;

Daha öncesinde, Bafra Öğretmenevi görevini yapan müdür Nevriz Sekmen görevde iken, yerine Kazım Aygün getirilmişti.Eski müdür Nevriz Sekmen görevinden alınmıştı.

Daha sonra ise ,tekrar Devlet nezdinde, bakanlık müfettişleri Öğretmenevinde incelemelerde bulunmuş,bu doğrultuda mevcut müdür Kazım Aygün görevden alınmıştı.

Nevriz Sekmen tekrar Bafra Öğretmenevine göreve getirildi.Müfettiş incelemeleri doğrultusunda Nevriz Sekmen tekrar görevden alınarak yerine Kazım Aygün son olarak getirilmişti.

“Bafra Öğretmenevine geçtiğimiz günlerde Tekrar müfettişler gelmiş,evrakta sahtecilik,doğrudan teminle ilgili evrak eksikliği sebebiyle Bafra Öğretmenevi müdürü Kazım Aygün görevinden alındı.

Bafra Öğretmenevinde Çarşı Pazar Karışık

Temiz bir kurumu neden bu hale getirdiniz?

Bu kadar temiz öğretmenler varken,neden buradaki öğretmenler zan altında?

Neden görevden alınmalar oluyor?

Kamuoyuna neden net bir bilgi aktarılmıyor?

Öğretmenevinde siyasi bir rant mı var?

Geçmişte birilerinin şaibeli iddialarıyla görevden alınması ,daha sonra tekrar göreve getirilmesi,tekrar görevden alınıp yerine Kazım Aygün’ü göreve getirilmesi ve getirilen Kazım Aygün’ün geçmiş günlerde müfettiş tarafından tekrar görevinden alınmıştır.

Bu nasıl çarşı, bu nasıl Pazar ,bu nasıl bir karışıklık,bu durum halkın önünde kötü bir itibar bırakmıştır.

Buradan iktidara sesleniyorum. Her sene müfettiş gelmiş, evrakta sahtecilik olmuş, doğrudan teminle ilgili evrak eksikliği yaşanmış, bu sebeplerle görevden alınmalar olmuş,sebebi ne olursa olsun nedir bu kurumdaki tutarsızlık?

Bu atamaları kimler ve neye göre yapıyor,isimlerin şaibeli olduğu bilinmiyor mu?

AKP’nin siyasi hesaplarının, bu güzel memleketimizde geçmişte vergi rekortmeni olan kurumunu, Öğretmenevini ne hale getirdiniz ve neden kirletiyorsunuz.

Acilen kamuoyu açıklama yapıp yapılan yanlışlardan dönülüp biran önce kurumu eski gücüne kavuşturup, devletin gelir vergi sistemine kazancının sağlanması ve istihdamı adına yeni projelerle Bafra’ya kazandırılmalıdır.

Bafra CHP İlçe Teşkilatı olarak bu konunun üzerine yoğun bir şekilde eğileceğimizi kamuoyuna bildiriyoruz.

Bunları da sevebilirsiniz