Bafra TSO’ dan “Dijital Pazarlama” Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tertip edilmiş olan 112 Dijital Danışmanlık Eğitmeni Oğuzhan Akçay tarafından eğitim programına katılan işletme sahipleri ve çalışanlarına yönelik  “Dijital Pazarlama” adlı eğitim programı gerçekleştirilmiştir.

Oğuzhan Akçay sunumumda Dijital pazarlama nedir? ,Geleneksel reklamcılıktan farkları, El Broşürü mü? Facebook reklamı mı?, Facebook ve Instagram reklamcılığına örnek, Google reklamcılığı, Müşterinin peşini bırakma! Yeniden pazarlama, Ücretsiz mesaj gönderimi, push notification konularına değindi.

Akçay “Bir ürünün veya bir markanın internet ortamında doğru kanallar üzerinden pazarlanması veya tanıtılması Dijital Pazarlama tanımı olarak kullanılabilir. Fakat işler bu kadar basit olmuyor yukarıda belirttiğimiz maddelerin her biri birer kanaldır ve bunlar yalnızca internet ortamında kullanılan kanalların en yaygın olanlarıdır” dedi.

Kanalların doğru kullanılması hakkında üyelerimize çeşitli bilgiler ve güncel yaşamdan örnekler verdi.

Eğitimin sonunda katılımcılar keyifli bir akşam geçirdiklerini ifade ederek, eğitmen Oğuzhan AKÇAY’a ve Bafra TSO’ya teşekkürlerini dile getirdi ve günün anısına fotoğraflar çekildi.

Bunları da sevebilirsiniz