Bafra TSO ’dan Üyelerine “Gönül Dağı” Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tertip edilmiş olan, İzgören Akademi Eğitmeni Oytun Yumşak tarafından eğitim programına katılan işletme sahipleri ve çalışanlarına yönelik  “Gönül Dağı” adlı eğitim programı gerçekleştirilmiştir.

Programına katılan Bafra TSO Başkanı Göksel Başar “Amacımız Sizlerden gelen talepler doğrultusunda İşveren ve çalışanlarının gereksinim duyduğu eğitim programlarını gerçekleştirerek kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmaktır.
İşlerinizde ve hayatlarınızda gelişme sağlanacak bu gibi eğitimlerin önemini çevrenizdeki ve yakınlarınızdaki çalışan kesime iletirseniz bu önemi daha net vurgulamış olacağız.

Kurumumuzun düzenlemiş olduğu eğitim programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim‘ dedi.

Neşat Ertaş’ın Gönül Dağı türküsü üzerine sunumuna başlayan İzgören Akademi Eğitmeni Oytun Yumşak “İletişimin Sırrı Anadolu’da, türkülerimizde saklıdır. Türküleri, dinledikçe tadına doyulmaz. Kulağımızdan giren, sözleri yüreğimize ulaşır, Türkülerin anlattıklarını anlayan, halden anlar. Halden anlayan, söylenenin yanı sıra söylenmeyeni de anlar. İşte İletişimin Sırrı gönülden gönülle giden bu yol ile sağlanır” dedi.

Oytun Yumşak yaklaşık 2 saat süren programı slayt ve bağlama eşliğinde, güncel yaşamdan örnekler vererek, katılımcıların da dahil olduğu çeşitli uygulamalar ile tamamlandı.

Eğitimin sonunda katılımcılar keyifli bir akşam geçirdiklerini ifade ederek, eğitmen Oytun Yumşak’a ve Bafra TSO’ya teşekkürlerini dile getirdi ve günün anısına fotoğraflar çekildi.

Bunları da sevebilirsiniz