İstanbul’da Samsunlu A. Adayları Artıyor…

Gecen haftaki köşe yazımız son derece yüksek bir ilgi aldı. Gerek telefon ve gerekse mesajla ulaşıp görüşlerini ve isteklerini ileten, bütün gönül dostlarına teşekkür ediyorum.  Yüksek temsil kabiliyeti ve tanınmışlığı ile; etkisi çapından kat be kat fazla olan, artı değerler getirecek önemli ve istisnai kişilerin isimlerini yazmıştım.

İstanbul’da Samsun adına bayraklaşmış, öncü; donanımları, parti ilişkileri, STK ve tabandaki karşılıkları dikkate alındığında; gerçekten işin ehli, işin hakkını verecek, yüksek temsil kabiliyeti bulunan kişiler oldukları, üstün başarılarla ilçe belediye başkanlığı yapabilecek bu kişileri:  Ak parti; Av Berrin Mert, Polat Sağır, Remzi Kozal, Av Ayşe Üstünel Dağdelen, Hüseyin Eroğlu, Eren Kaya. CHP; Gökhan Can. MHP; Cemal Durmuş. İyi Parti; Mete Koca. Şeklinde sıralamıştım.

Güçlü adaylarımız var…

Bu isimlere Belediye Başkan a. adayları olarak: Ak Parti; İstanbul-Esenyurt, Mustafa Tarım, Samsun-Yakakent, Dursun Şahin, Samsun-İlkadım, Harun Kurt.  CHP; Eyüpsultan, Ali Galip Mamal, Tekirdağ-Kapaklı, Hasan Acar isimlerini de ilave ediyoruz.

Mevcut durumda, ilçe belediye meclis üyesi olan ve adaylık potansiyeli yüksek hemşehrilerimiz ve bulundukları ilçeler şöyledir:

Ak Parti; Şaduman Şeker – Pendik, Bilal Çalışçı – Pendik, Didem Karapıçak – Sancaktepe, Hasan Malkoç – Başakşehir, Fatih Özören -Tuzla,  Hasan Durhat – Fatih, Mehmet Şirin – Bağcılar, Yüksel Akyol – Bağcılar, Süleyman Altunkaynak – Gaziosmanpaşa, Mustafa Tarım – Avcılar, Adem Uçar – Eyüpsultan, Erol Demir – Küçükçekmece, Selçuk Almayanak – Arnavutköy

Chp; Sadık Uyanık – Esenyurt, Seçkin Sarı – Büyükçekmece, Şefik Özdemir – Kartal, Güler Dağıdır – Şişli.

Mhp; İrfan Çıkmazoğlu – Esenler.

En az bir ilçe belediye başkanlığı istiyoruz…

Çok sayıda adaylık düşünen hemşehrimizin olduğunu duyuyor ve ziyadesiyle memnun oluyoruz. Bu meyanda adı geçen hemşehrilerimizden bazılarının isimleri aşağıdadır.

Ak Parti; İbrahim Deniz – Tuzla, Emrullah Demir – Tuzla,  Mustafa Bilgin – Kağıthane, Ayhan Koç – Eyüpsultan

Chp; İdris Güven – Sarıyer, Mesut Karaca – Tuzla.  Mhp; Eren Keskin – Esenler.

Yıllardır seçilmiş noktasında istediği neticeyi alamayan Samsunluların, bu seçimde beklentileri çok yüksektir. En az bir ilçe belediye başkanı ve 10 kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi beklemektedirler.  Bu çerçevede başta STK’lar olmak üzere yoğun bir çalışma içerisine girmişlerdir. Öyle görülüyor ki; bu sefer istenen sonuç alınacaktır.

 

Bunları da sevebilirsiniz