Bafra TSO ve Samsun KOSGEB’den Girişimcilere Ziyaret

Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar ve Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu KOSGEB Girişimcilik Programlarından faydalanarak işletmelerini açmış olan Girişimciler ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen ilk ziyarette Leyla Hanım Yöresel Lezzetler işletmesi Sahibi Özgü Duran ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Özgü Duran  KOSGEB desteği ile almış olduğu makineler ekipmanları ve üretim kısmını tanıttı. İşyeri gezildikten sonra Özgü Duran’a Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu çalışmalarında başarılar diledi.

Geçtiğimiz yıl Odamızda gerçekleştirilen KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerine katılarak Belge almış ve KOSGEB Desteği ile işletmesini hayata geçiren İsa Çalışkan – Tantunimiss ziyaret edilmiştir. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu çalışmalarında başarılar diledi.

Bu yıl başında Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tertip edilen eğitimlere katılarak Girişimcilik belgesini almış ve KOSGEB’e Girişimci destek başvurusu yapmış Mustafa Güleçyüz – Galata İşitme Cihazları firması ziyaret edilmiştir. Odiyometri Mezunu Mustafa Güleçyüz işletmesi ve hedefleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaretlerin ardından Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ‘KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri sonrasında Girişimci adayları işyerlerini açarak KOSGEB’in desteklerinden yararlanmaya hak kazanmaktadır. Bugün ziyaret ettiğimiz Girişimcilerimiz Odamızın açmış olduğu KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerine katılım sağlamış olup işletmelerimiz bölgemize hizmet vermektedir. Başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu ‘ Girişimci adaylarımız Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılıp belgelerine aldıktan sonra projelerini hazırlayıp Kurumumuza başvuru yaparak destek talebinde bulunmaktadır.  Ziyaret etmiş olduğumuz işletmelerimiz gibi birçok işletme KOSGEB’in sunduğu programlardan faydalanmaktadır. Başarılı ve sürdürülebilir işletmelerimizin sayılarının artmasını temenni ederim’ dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret programına Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu ve Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin katıldı.

 

Bunları da sevebilirsiniz