Bafra TSO’dan IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) ve TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü iş birliğinde TKDK IPARD III Programı Destekleri kapsamında Bilgilendirme Semineri gerçekleşti.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Oda üyelerine yönelik gerçekleşen seminerde IPARD III programında kapsamında desteklenecek sektörler ve yararlanma koşulları hakkında TKDK İletişim Uzmanı Serhat Taş tarafından bilgiler aktarıldı.

Taş sunumunda “TKDK Kurumu ve İPARD programını tanıtarak “IPARD III Programında Desteklenen Sektörler ve Destek Limitleri, Kimlerin nasıl başvuru yapabileceklerini, programa katılım için şartlar ve uygunlukları, destek verilen ve verilemeyen harcamalar ile proje süreçleri hakkında güncel örneklerle detaylı açıklama yaparak bilgiler verdi.

Programda Bafra TSO üyeleri tarafından iletilen sorulara da detaylı bilgilendirme yapılırken merak edilen cevap verildi.

Seminere Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tevfik Türken ile Meclis Başkan Yardımcısı Selahattin Ecrin Atmaca katıldı. Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya “Programa katılanlar üyelerimize ve bilgilendirme yapan TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü İletişim Uzmanı Serhat Taş’a teşekkür ediyoruz. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2024 yılında da Odamız üyelerini bu ve benzeri program, seminer, eğitim ve etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz