BAFRA’DA ORTAK AKLIN HAKİMİYETİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Hamit Kılıç öncülüğünde çalışmalarına devam eden Bafra Belediyesi’nde toplumun tamamını kucaklayan, ortak akıl odaklı hizmet anlayışı ilçedeki vardlığını sürdürüyor.

Göreve geldiği andan itibaren Siyasi Partilerin ilçe yapılanmaları,Mahalle Muhtarları,meslek grupları,Sivil Toplum Örgütleri,Odalar gibi toplumun 7’den 70’e tüm paydaşları ile fikir alış verişi içinde hizmet gerçekletirme anlayışını  ilçede hakim kılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, berber esnafı ile bir araya geldi.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde üst düzey katılımla gerçekleştirilen Ortak Akıl Buluşmasında Bafra’daki Erkek Berber esnafı ile istişareler gerçekleştiren Başkan Kılıç katılımcılara ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek onlardan gelen sorulara cevap verdi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç toplantıda başta ilçede yürütülen alt yapı çalışmaları ve diğer hizmetlere Berber ve Kuaför esnafının gösterdiği sahiplenme ve anlayış ve destekten ötürü teşekkür etti.

“REHBERİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ”

Ortak Akıl Buluşmalarının ardından düşüncelerini dile getiren Başkan Kılıç, “İlk görev günümüzden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizdiği yol haritasına uygun olarak ilerliyoruz.Bafra’mızda hayata geçirdiğimiz Ortak Akıl Buluşmalarımızda bu rehber edinişin bir tezahürü. İlçede yaşamını idame ettiren her kesim ve yaş gurubuna paydaşlarımız olarak bakıyoruz. Onlarla Bafra’mızın sorunlarını çözme konusunda aynı amaç etrafında birleşiyor, görüşlerine önem veriyoruz. Bu anlamda konuşacak ve tartışacağız. Eksikliklerimiz var ise tamamlıyor, yanlışlarımız var ise de düzeltiyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Belediyeler polemik siyaseti değil, eser siyaseti üretme makamlarıdır” sözlerini hatırlatan Başkan Kılıç: “Çalışmadan, çabalamadan, eser vermeden yapılan her çaba şehirlerimize ve insanlarımıza vakit kaybettirmekten, Bafra’mızın enerjisini heba etmekten öte bir işe yaramaz. Bafra’mızın ve hemşehrilerimizin menfaatleri söz konusu olduğunda toplumumuzun farklı kesimlerini aynı ortak paydada buluşturmak için gerçekten samimi gayret gösterdik. Göstermeye devam edeceğiz.Bu günkü toplantımızda davetimize icabet ederek fikirlerini bizlerle paylaşan Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Sayın İmdat Akay  nezdinde tüm berber esnafımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde görev yapan Bayan Kuafförlerimizle de en kısa süre içerisinde bir araya gelerek benzer istişareler gerçekleştireceğiz” Dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz