BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kaymakam Cevdet Ertürkmenbaşkanlığında yapıldı.

Toplantıda, bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan genel bilgilendirmenin ardından, uyuşturucu ile mücadele, uçucu madde ve tütün kullanımı ile ilgili mücadelede ilgili kurumlar tarafından sorumlulukların yerine getirilmesi hakkında kararlar alınarak yürütülen faaliyetler konusunda bilgiler verildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in yanısıra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Figen Çavuşoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Hikmet Dursunoğlu, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Muzaffer Şahin, Çalışma ve İş Kurumu İlçe Müdürü Kadir Tandoğan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Gazioğlu, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş ve ilgililer katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz