BASIN SÖZCÜSÜ KÖKSAL ÖNER: GAZETECİ ARKADAŞLARIM BENİM YOL ARKADAŞIDIR!

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi  ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, “Gazeteciler bizim yol arkadaşımız. Şehrimizi daha ileriye taşıma noktasında basınımıza da önemli görevler düşmektedir” dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteci arkadaşlarının gününü kutlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü  Köksal Öner, gazetecilik mesleğinin halkı aydınlatma, haberdar etme, toplum yararına hizmet etme ve kamu yararı taşıyan gelişmeleri kamuoyu ile paylaşma amacı taşıdığını belirterek,“ Bir gazeteci olmam sıfatıyla mesai arkadaşlarım benim yol arkadaşıdır” dedi.
‘BASIN, YÖN GÖSTERİCİDİR’
Gazetecilerin yorum ve görüşlerinin çalışmalarına yön verdiğini ve önemli yararlar sağladığını ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner , “Son derece dinamik bir meslek olan gazetecilik, haberleri en doğru şekliyle kamuoyuyla paylaşma misyonu taşımaktadır. Bunun yanı sıra bu mesleği yapan gazeteci kardeşlerimiz, düşünceleri ve yorumları ile demokrasinin güçlenmesine katkı sunmakta, yaşanan sorunları ve yapılan çalışmaları gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olmaktadırlar. Kalemini her zaman doğrudan yana ve doğru şekilde kullanarak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmekte ve toplumun sesi olmaktadırlar” açıklamasını yaptı
‘EL ELE VEREREK ÇALIŞIYORLAR’
Basının, bulunduğu şehrin daha ileriye gitmesinde de önemli etken olduğuna dikkat çeken  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi  ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner,“Şehrin dünü ve bugününü çok iyi bilen,  gazeteci arkadaşlarımız birbirinden kıymetli meslek mensuplarından oluşuyor. Dolayısıyla gazeteci arkadaşlarımız halkımızla aramızda bir köprü, bir bağ ve yol olarak kabul ediyoruz. Dün olduğu gibi, bugün ve bundan sonra da sorumluluğunun farkında olan, objektif, meslek ilkelerine bağlılığı ve saygısı ile taşıyacaklar. Hep beraber Samsun için koşacağız. Bu duygular eşliğinde mesleklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan, ilkeli, sorumlu gazetecilik anlayışı içinde hareket eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazetecilerimizin Günü’nü kutlarım” şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz