Başkan Akgül, ‘Hiçbir Başarı Tesadüfi Değildir’

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Samsun Okul Sporları Gençler kategorilerinde başarılı olan sporcuları ağırlayan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Hiçbir başarı tesadüfi değildir” dedi.

Samsun’da düzenlenen Okul Sporları Gençler boks şampiyonasında 50 kiloda Şampiyon olan Hasan Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Numan Keleş ve dereceye giren Salıpazarı Anadolu Lisesi öğrencileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ve Antrenör Yaşar Giritli’yi makamında kabul eden Başkan Akgül, genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Hiçbir başarı tesadüfi değildir diyen Başkan Akgül, “Çalışmadan, emek vermeden ve alın teri dökmeden kazanmak mümkün değildir. Başarı özveri ister, fedakârlık ister, sabır ister. Bizler de gerek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, gerek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar, açılan kurslarla gençlerimize destek olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar, spora yönelsinler. Salıpazarı Belediyesi olarak maddi ve manevi her zaman yanlarında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Başkan Akgül ayrıca gençleri şampiyona hazırlayan boks antrenörü Yaşar Giritli’ye de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz