BAŞKAN DEMİR: BÜYÜK CAMİ’NİN ÇEVRESİ ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Büyük Camii’nin çehresi değişecek. Büyük Camii’nin çehresi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in girişimleriyle değişecek. Başkan Demir, Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi tarafından yaptırılacak rekreasyon çalışması sonunda Büyük Camii çevresinin estetik görünüme kavuşacağını söyledi.

Samsun’un özellikle tarihi simge ve değerlerini yeniden gün yüzüne çıkarmak için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Büyük Camii çevresinde de rekreasyon çalışması yapacak. Başkan Demir’in girişimleri sonucunda Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Hayırsever İş İnsanı Cemal Yeşilyurt’un katkılarıyla yapılacak çalışma, Büyük Camii çevresine estetik bir görünüm kazandıracak.

İNCELEMEDE BULUNDULAR

Projeye önem veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi tarafından Büyük Camii etrafında yapılacak olan çevre düzenlemeleri öncesinde Hayırsever İş İnsanı Cemal Yeşilyurt ile incelemelerde bulundu. Demir ve Yeşilyurt, Büyük Camii çevresinde yapılacak rekreasyon çalışması kapsamında tuvalet, şadırvan ve musalla taşının yenileneceğini söyledi.

ESTETİK GÖRÜNÜM SAĞLANACAK

Çalışmalar tamamlandığında Büyük Camii çevresinin estetik bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Demir, “Büyük Cami’nin tarihi dokusu ve estetiğine yakışacak rekreasyon çalışmaları yapıyoruz. Projeyi üstlenen ve elini taşın altına koyan hayırsever iş adamı Cemal Yeşilyurt abimiz ile yerinde incelemelerde bulunduk. Çalışmaları devam ettiriyoruz. İş adamlarımızın bu tür projelere destekleri çok önemli. Bu nedenle başta şehrimize verdiği katkılar olmak üzere, Büyük Camii projesine vereceği desteklerden dolayı Cemal Yeşilyurt ağabeyimize teşekkür ediyorum” dedi.

SAMSUNLULAR SAHİP ÇIKSIN

Samsun’da spordan eğitime birçok alana destek veren ve şehrin tarihi simgelerinden birinin çevre düzenlemesine de katkı sağlayan hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt da, ““Şehrimiz için yapılacak her çalışmada bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekli katkıyı vereceğiz.  Şehrimiz için çalışan ve katkı sağlayan başkanımızın her zaman yanındayız. Büyük Cami şehrimizin simgelerinden biri. Bu projeye katkı vermek bizim için büyük onurdur. Ben de Sayın Demir’e bize böyle bir imkan sağladığı için çok teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz