BAŞKAN KILIÇ MİLLİ DAVET ALAN BAFRALI MERT SELÇUK’A BAŞARILAR DİLEDİ.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, U-14 Milli Takımının 18-20 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul’da Makedonya ile oynanacak milli maçın aday kadrosuna davet edilen Mert Selçuk’a başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarete, aday kadroya davet edilen Mert Selçuk’un yanında yetişmesinde katkısı olan antrenörleri İsmail Edis, Yasin Bedirkurum, Zafer Teke ve Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yusuf Danışmaz da katıldı.

Milli takım düzeyinde davet alan futbolcu Mert Selçuk ile tüm ilçenin gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kılıç, Bafra’mızda son zamanlarda sportif alanlarda üst üste gelen başarılar bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Futbola Bafra’da başlayıp kısa sayılabilecek bir süreçte kendi yaş gurubunda milli takıma davet edilmek kendisi için büyük başarı, bizler için ise gurur kaynağı oldu. Mert henüz yolun çok başında. Bu azmi ile futbolunda çok daha güzel noktalara geleceğine inanıyorum. Şu an tüm ilçe Mert’in Makedonya ile oynanacak milli maçta süre almasını temenni ediyor. Dualarımız Mert ile birlikte. Kendisine başarılar diliyor, bu günlere gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nde futbola başlayıp bu kulüpte yetişen ve şu an AtakumBelediyespor Kulübü’nde futbol hayatını sürdüren 2006 doğumlu başarılı forvet oyuncusu Mert Selçuk ise “Milli takıma çağırıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Futbol oynamaktan çok keyif alıyorum, milli takım müsabakalarında elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz