BAŞKAN DEMİRTAŞ BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

İLKADIM’DA BAYRAM BOYUNCA NÖBETÇİ EKİPLER SAHADA HİZMETDE OLACAK

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Demirtaş, “Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bayramı nedeniyle hizmet birimlerini dolaşarak, personellerle tek tek bayramlaştı.

Bayramlar Kardeşliğin yenilenmesi, dostluğun yenilenmesi küskünlüklerin sonlandırılması için bir fırsattır diyen Başkan Demirtaş,”Bu fırsatı iyi değerlendirin. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum’ dedi.

“Nöbetçi ekipler bayram boyunca sahada”

Bayram süresi boyunca ilkadım ilçemizde her türlü olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın iyi bayram geçirmesi için bayram boyunca hizmet verecek nöbetçi ekiplerin olacağını sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş,”Burada görevli olan arkadaşlar ilçe sakinlerinin huzuru için çalışacak. Görevini özveri ile devam ettirecek mesai arkadaşlarıma başarılar diliyor, sizler vasıtasıyla tüm hemşerilerimin de bayramlarını kutluyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz