BAŞKAN DEMİRTAŞ DESTEK ELİMİZ İLÇEMİZDEKİ AMATÖR KULÜPLERİMİZİN ÜZERİNDE OLACAK

 

DEMİRTAŞ’DAN ZEYTİNLİKSPOR KULÜBÜ YÖNETİMİNE YERİNDE ZİYARET

İlkadım ilçesinde spora ve sporcuya verdiği destek dolayı amatör futbol kulüplerinin de takdirini toplayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Zeytinlikspor Kulübünü ziyaret etti. Başkan Demirtaş, İlkadım Belediyesi olarak tüm branşlarda herkese spor yapabilme imkanı sunmaya çalışıyoruz. Amatör olarak spora ağırlık veriyoruz” dedi.

Başkan Demirtaş ile beraberindeki başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar, Zeytinlikspor Kulübü yönetimi ile bir araya geldi. Ziyaretde yaptığı konuşmada, amatör futbol kulüplerinin başarılı olması için altyapının sağlam olması gerektiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş“ Şehrimiz Türk futboluna çok önemli futbolcular kazandırdı, kazandırmaya da devam ediyor. Bunun için de kulüplerimizin kesinlikle altyapıya ağırlık verip yetenekli futbolcuları keşfetmesi gerekir. Belediye olarak kulüplerimizin ilk günden bu yana maddi ve manevi yanlarında olduk. Bundan sonraki süreçte de imkanlar dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. Büyükşehir Belediyemizle birlikte sadece merkezdeki amatör kulüplerine değil İlçe genelindeki tüm amatör kulüplerimizin ihtiyaçlarını gidermek istiyoruz. Spor, aslında bir kültür meselesidir. Önce sporun ortamını hazırlayıp yapılabilirliğini göstermeniz gerekir. Ardından yavaş yavaş insanlar spor yapar hale gelecek. Bugün herkes spor yapabilir haldedir. Parklarımıza bakıldığında sabahın erken saatlerinden itibaren insanların yürüdüğünü görürüz. Bu iş yayıldıkça spor kültürünün yanında spor şampiyonlarımız da çıkacaktır’ dedi.


“Eksiklikleri yerinde gösterdiler”

Kulüp yöneticileri de Başkan Demirtaş’ın ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirerek Belediyemiz, spor salonları ve spor alanlarıyla amatör spora desteğini birçok kez gösterdi. Kulüplerimize birçok kez malzeme yardımında bulundu. Amatör Spor camiası cefakar insanlardan kurulu bir camiadır. Biz büyük bir aileyiz. Şehrimizi sporunu daha iyi yerlere getirebilmek için amatörler branşlara daha fazla önem vermeliyiz. Ben buradan amatör takımlarımıza desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Ziyaret günü anısına çekilen fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bunları da sevebilirsiniz