BAŞKAN DEMİRTAŞ, GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI GÜNGÖR VE YÖNETİM KURUL ÜYELERİNİ AĞIRLADI

Gelecek Partisi  İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Güngör , İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Gelecek Partisi İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Güngör’e yönetim kurulu eşlik etti. Samimi sohbet havasında devam eden ziyarette, ilçedeki  çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

“Vatandaşımıza hizmet etmek buradayız”

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yaşar Güngör ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, “Biz İlkadım’ı her açıdan gelişmiş bir ilçe yapmak istiyoruz. Bize uluşamayanlara bizler ulaşmaya çalışıyoruz. Halkımız ve esnafımız pandemi sürecinde sıkıntılı zamanlar yaşıyor. Bir nebzede olsa dertlerine çare olabilme konusunda elimizden gelebilecek her türlü yardıma hazır olduğumuzu kendileriyle paylaşıyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet etmek için buradayız. Bu doğrultuda da imkânlarımızı ilçe halkımız için seferber ediyoruz. Her anlamda halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsiyoruz. Bizim hayatta ki tek gayemiz gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bu noktada yaşadığımız şehre hizmet yarışında bayrağı teslim alan Yaşar Güngör ve yönetimini tebrik ediyorum. Başkanımızı belediyemizde misafir etmekten ayrıca büyük mutluluk duyduk. Bu vesile ile ilçemizin değerine değer katan projelerimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için Sayın Yaşar Güngör’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“Projeleri birlikte değerlendirdik”

Gelecek Partisi  İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Güngör ise, Gönülden bağlandığımız memleketimize hizmet etme şerefine nail olduğumuz günden bu güne kadar gece gündüz çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Necattin Demirtaş ile İlkadım ilçemiz için projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik. Samimi ev sahipliği için kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz