BAŞKAN DEMİRTAŞ İLÇEMİZDE YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİYORUZ

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarına hız verdi.İlçe genelinde bulunan parklarda, orta refüjlerde ve kaldırımlarda hummalı çalışma başlatıldı.

Başkan Demirtaş’ın “Yeşil ile bütünleşen İlkadım” hedefiyle çalışmalarını hummalı şekilde yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsim şartlarına uygun çalışmalarını devam ettiriyor. Parklarda çim biçme çalışmalarıyla birlikte tüm mahallelerde sürgün ot alma işlemleri ve orta refüjlerde budama çalışmaları aşırı sıcak hava şartlarına rağmen hız kesmeden devam ediyor.Ekiplerin gerçekleştirdiği yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor. Çalışmalar alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilirken gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Hafta sonları dahil çalışma yaparak ilkadım’ın her noktasında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, halkın istek ve taleplerini de ön planda tutuyor.

“Yeşil alan çalışmalarına özen gösteriyoruz”

İlçemizde yeşil alan çalışmalarına ağırlık veriyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Yeşille bütünleşen bir ilkadım oluşturmayı hedefliyoruz. İlçeye daha modern bir görünüm kazandırmak, için ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisindedir. Yapılan çalışmalarla uzamış ve kurumuş otlar temizliğinin yanı sıra mevsimlik çiçek dikimi ve çocuk parklarımızın revizyon bakımları göz ardı edilmiyor.Yeşil bir ilkadım için mevsimlik bitkilerin yeşillenmesi ve yeşil kalması için sürekli bir çalışma içerisinde olan ekiplerimizi gayretlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz