BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARIMIZIN HOŞÇA VAKİT GEÇİRECEĞİ ALANLARI OLUŞTURUYORUZ

BAŞKAN DEMİRTAŞ VATANDAŞLARIMIZIN HOŞÇA VAKİT GEÇİRECEĞİ ALANLARI OLUŞTURUYORUZ

YENİ PARKLAR İLKADIM’DA HAYAT BULUYOR

7 MAHALLEDE TEPEDEN TIRNAĞA YENİLENEN PARKLAR İLGİ ODAĞI OLUYOR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçemize yeni parklar kazandırırken mevcut parklarımızı da yenileyerek vatandaşlarımızın daha keyifli vakit geçirecekleri alanlar oluşturuyoruz” diye konuştu.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında yaptığı yeni parklar, çocuk oyun alanları, spor için basketbol ve kondisyon aletleriyle vatandaşlara rahat nefes alabilecekleri alanlar kazandırıyor. Bu kapsamda ekipler Kışla Mahallesi’nde (Kışla,9 Eylül) parkı, Derecik, Karasamsun, Yeşiltepe, Cedit, Kalkancı Cep parkı olmak üzere 7 parkı komple revize ederek hizmete sundu.

“İlçemize hayırlı olsun”

Vatandaşlarımızın hizmetine açacağımız Ataköy Kurtuluş Park,Yaşardoğu Park ,Tepecik Park, Kışla Park olmak üzere 4 parkımızda  oyun gruplarından, spor alanlarına; yürüyüş alanından, banklara birbirinden farklı alanların yer aldığını yeni parkları ilçemize kazandırdık diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Parklarla birlikte mahallelerimiz, daha güzel hale geliyor. Çocuklarımız, yeşil alan içindeki oyun alanlarında hoşça vakit geçiriyor. Hem çocukların, hem yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendiren ferah alanlar oluşturuyoruz. Bu yapılan hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz