Başkan Deveci’den Atakumlulara tedbir çağrısı

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum’da da etkili olan yağışların ardından belediye ekiplerinin sahada olduğunu belirterek, “Yağışın devam etmesi bekleniyor. Biz de teyakkuzda olacağız. Tüm komşularımızın resmi uyarıları ve açıklamaları takip edip, tedbirli olmalarını rica ediyorum” dedi.

Atakum Belediye Meclisi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis gündeminde yer alan 6 madde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Başkan Deveci, meclis sonrasında Samsun genelinde etkili olan yağışlar ve Atakum’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

“TEYAKKUZDA OLACAĞIZ”

Orta Karadeniz’in ve Samsun’un büyük bir bölümünde yağışların devam ettiğini belirten Başkan Deveci, “Atakum’un yüksek mahallelerinde maalesef sel yaşandı ve bazı bölgelerde ulaşımda aksamalar olsa da kapanan yolumuz yok. Bazı meskenlerin zemin katlarında taşkınlar görüldü ancak Atakum Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi, AFAD gibi ilgili kurumlar olarak sahadayız. Kendi makina parkımızla Atakum’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gece ve yarın da yağışın devam etmesi bekleniyor. Teyakkuzda olmaya devam edeceğiz. Tüm komşularımızın resmi uyarıları ve açıklamaları takip edip, tedbirli olmalarını rica ediyorum. Bir yandan da iklim koşulları hızla değişiyor. Mevsimsel yağışlarda da bu nedenle büyük değişiklikler yaşanıyor. Çevre koşullarını yaşanabilir kılmak için hep birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz