Başkan Deveci’den personele yüzde 20 zam müjdesi

Başkan Deveci: “Dayanışmanızı güçlendirin” 

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Belediyesi personeli ile iftar sofrasında bir araya geldi. Toplu sözleşme yapılan ile personel maaşına yapılan yüzde 20 zammı da müjdeleyen Başkan Deveci, “Dayanışmanızı güçlendirin” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, 31 Mart seçimleri öncesinde belediye personeli ile iftar sofrasında bir araya geldi. 2019-2024 görev döneminin sonuna gelen Başkan Deveci, yıllar boyunca birlikte çalıştığı ekiple bir araya gelmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadı. Atakum Belediyesi’nin yetkili sendikası olan DİSK Genel İş ile yakın zamanda imzalanan toplu iş sözleşmesiyle personel maaşlarına yapılan yüzde 20’lik zammı da iftar programında müjdeleyen Başkan Deveci, salonda uzun uzun alkışlandı. Başkan Deveci, Atakum’a hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. “Her birinizle birlikte çalışmak, bu güzel şehrimize katkı sağlamak, benim için büyük bir mutluluktu” diyerek ekibine teşekkür etti.

“BENİM İÇİN MUTLULUKTU” 

Görev sürecinde hayata geçen başarılı çalışmalara vurgu yapan Başkan Deveci, “Sizlerin iyi niyetli, samimiyet içeren çalışmaları sayesinde bu zor süreçte çok güzel projeler yaptık. Sizlere ve Atakumlulara bu güzel projeleri emanet ediyorum. Her birinizle birlikte çalışmak, bu güzel şehrimize katkı sağlamak, benim için büyük bir mutluluktu. Dayanışmanızı güçlendirin. Birbirinizle arkadaş, dost ve komşu olun” dedi.

“EMEK HAKKINI ALAMIYOR” 

Yapılan ek sözleşmeyle birlikte personel maaşına yüzde 20 zam yapıldığını da belirten Başkan Deveci, “Yaptığımız toplu sözleşme işçiyi koruyor. Enflasyon nedeniyle emek hakkını alamıyordu, bu yüzden her 6 ayda bir artış yaparak gidiyorduk. Tüm emekçilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz