İşte Siyaset Bu Helal Sana Zihni Başkan

Atakum dan Ak Parti Belediye Başkanı Adayı olan Zihni Şahin ,en büyük rakibi olan CHP’nin seçim bürosunu ziyaret ediyor.
Onlarla kucaklaşıyor.muhabbet ediyor.
Başarılar diliyor.
Bu kadar kendinden emin.
Çamur atmıyor. İftira atmıyor.Karalama yapmıyor.
Sadece projelerini halkın önüne koyuyor.
Zihni Şahin Atakum’da organize ettiği TİRİT PROGRAMINA da tüm rakip adaylarını davet etmişti.
Her yerde böyle olmalı.
Düşmanca siyasete bir hoşgörü elbisesi giydirilmesi.

İşte haberi;

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin’den ÖRNEK SİYASET!

Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, esnaf ziyaretleri esnasında CHP Seçim Bürosu’nu da ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bugünkü seçim turları sırasında CHP Seçim Bürosu’nu da ziyaret etti.

‘ESNAFA SÖZÜMÜZ OLSUN…’
Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Atatürk Bulvarı üzerinde esnaf ziyaretinde bulundu. “Kapı kapı dolaşıp esnafımızın sorunlarını dinlemeyi, çözüme yönelik projelerimizi anlatmayı sürdürüyoruz” diyen Zihni Şahin, “Esnaf kardeşlerime sözümüz olsun, helal kazancı için mücadele eden tüm esnafımızın her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ HEMŞEHRİLERE BAŞARI DİLEĞİ
Zihni Şahin, esnaf turunu sürdürdüğü esnada yol üzerinde bulunan CHP Seçim Bürosu’nu da ziyaret etti. Şahin, ziyaretiyle ilgili, “CHP’li hemşehrilerimize çalışmalarında başarılar diledik” açıklamasında bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz