BAŞKAN HALİT DOĞAN: ‘AMİSOS VE SEVGİ KAFEMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN GÜZEL ANILARINA ORTAK OLMAYA DEVAM EDECEK’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın müjdesini verdiği Amisos Kafe ve Sevgi Kafe, 7 Haziran Cuma günü itibariyle yeniden hizmet vermeye başlıyor. Şehirlerin kimlikleri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Amisos Kafemiz ve Sevgi Kafemiz şehir hafızamızda yer eden önemli unsurlardır ve yeniden hemşehrilerimizle buluşuyor.” Dedi.

Samsun’un İlkadım ilçesi Baruthane mevkiinde bulunan Amisos Kafe yeniden hizmete giriyor. Samsunluların anılarında önemli bir yere sahip Amisos Kafe, meclisten alınan yetki sonrası yeniden Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilecek. Ulaşılabilir lokasyonu ve eşsiz manzarasıyla yemek yemek ve çay, kahve eşliğinde sohbet etmek isteyenlerin tercihi olacak Amisos Kafe, 7 Haziran Cuma günü itibariyle yeniden hizmet vermeye başlayacak.

‘ŞEHİRLER KİMLİKLERİYLE YAŞAR, KENDİ HAFIZALARI VARDIR’
Eserlere sahip çıktıklarının altını çizen  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Eşsiz manzaraları ile kendine hayran bırakan, Samsunlu hemşerilerimizin hafızlarında, anılarında unutulmaz yerleri olan Amisos Kafemizi ve Sevgi Kafemizi tekrar hizmete açıyoruz. 7 Haziran Cuma günü itibariyle hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Samsun’umuzun değerlerinin, hafızasının ve zenginliklerinin farkında olarak, insanımızın gönlünde güzel bir yer edinebilme gayesiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Samsun’umuzu daha ileri taşıma vurgusuyla, insanımızla ele ele şehrimize hizmet edeceğimizin sözünü vererek yola çıkmıştık. Derdimiz hemşerilerimizin taleplerini dinlemek, çözüm üretmek; beklentilerini karşılamak. Bu noktada elimizden gelen hizmeti yapmaya devam ediyoruz. Şehirler kimlikleriyle yaşar, kendi hafızaları vardır. Bizler bu zenginliklerin bilinciyle, şehir kimliğimizi ve Samsun’umuza aidiyetimizi hayata geçirdiğimiz her hizmette ön plana alarak çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah Amisos Kafemiz ve Sevgi Kafemiz bu noktada hemşerilerimizin güzel anılarına ortak olmaya devam edecektir.” diye konuştu.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz