BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN YENİ YIL MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bafra’mızı ve kadirşinas hemşehrilerimizi daha güzel, daha güçlü yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların heyecanını, sevincini ve gururunu yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Ülkemizin ve milletimizin Türkiye Yüzyılı vizyonu ile şahlandığı, Cumhuriyetimizin yeni asrına yakışır hamlelerle kalkındığı, geliştiği, birlik ve beraberlik içerisinde acının da mutluluğun da en derinden hissedildiği 2023 yılını arkamızda bırakıyor, yeni umutlar ve heyecanlar ile 2024 yılına giriyoruz.

Geride bıraktığımız 2023 yılında Bafra’mız için görevden değil gönülden çalıştık. “Memleket işi gönül işi” diyerek altyapıdan üstyapıya, sanattan kültüre, eğitimden sosyal yaşama, turizmden spora kadar vatandaşlarımızın hayatına dokunan birçok alanda hizmet ettik. 21 merkez 118 kırsal olmak üzere toplamda 139 mahallesi bulunan Bafra’mızın her köşesini karış karış gezmeyi, her gönülde yer edinebilmeyi kendimize misyon edinerek her fırsatta hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeye özen gösterdik. Daima dinleyen, anlayan ve üreten kurumsal yapımız olan Bafra Belediyesi bünyesinde gece gündüz demeden, yılmadan, rehavete kapılmadan Bafra’mızı daha ileriye taşımak için, hemşehrilerimizin yaşamlarını iyileştirmek için hep çok çalıştık.

2023 yılı içerisinde hizmete sunduğumuz bütün çalışmalarda bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da birinci önceliğimiz hemşehrilerimizin yararı, huzur, güven ve refah içerisinde yaşamaları olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 2024 yılı doğrultusunda Bafra’mıza hizmet için aziz milletimizden aldığımız güç ile birlikte ortak akıl çerçevesinde istişare ederek yeni hedeflerimiz ve projelerimiz ile en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle;

Yeni yılın ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa, barış, sağlık, mutluluk, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.

Bunları da sevebilirsiniz