VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK

19 Mayıs ilçesinde S.S. Dereköy Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Şevket Keşkekçi, seçildikten sonra Dereköy Limanı sil baştan yenilendi.

DEREKÖY LİMANI SİL BAŞTAN YENİLENDİ
S.S. Dereköy Su Ürünleri Kooperatif Başkanlığı’na Seçildikten sonra dur durak bilmeyen Şevket Keşkekçi, atıl durumda olan Dereköy Limanı’nda ilk projelerinden biri olan liman içi çevre düzenlemesi ve liman kenarı beton bariyerlerle donatarak güzel bir görünüm sağladı.

İki Dönemdir S.S. Dereköy Su Ürünleri Kooperatif Başkanlığını yürüten Şevket Keşkekçi , “1979 yılında kurulan S.S. Dereköy Su Ürünleri Kooperatifimizde, ekip arkadaşlarımız ile birlikte canla başla çalışmaya başladık. Allah’ın izniyle hedeflerimize adım adım ilerledik. Liman girişini son derece modern otomatik kapı yerleştirdik. Son sistem kameralarla 7/24 saat gözetim altına aldık. İki traktör bin metre liman içi ağ muhafaza deposu,180 tekneye tamir bakım yapılıyordu, şimdi ise bu sayı 200 oldu. Hedefimiz daha fazla inşallah. Yeni yapacağımız çalışmalar arasında, Sosyal Dinlenme alanları, liman altyapı çalışmaları balık resteurantı, liman içi derinliği rıhtım çalışma düzenlemesini yapacağız.2024 yılı tüm balıkçı kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz bu çalışmları,ekip arkadaşlarımız Vehbi Şafak, Aydın Kuruca, üst birlik temsilcisi Serbülent Öksüz ile birlikte azimle gayretle çalışarak yapıyoruz ” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz