BAŞKAN KILIÇ ANKARA’DAN GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara ziyareti ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret programının oldukça olumlu geçtiğini belirten Balkan Kılıç, Bafra adına gündemde olan ve gelişim aşaması itibariyle dikkat çeken projelerimiz için müjde niteliği taşıyan gelişmeler yaşandığını ifade etti.

Ankara ziyaretinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen ve projeler ile ilgili bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Hamit Kılıç,gerçekleştirilen görüşmelerin ardından; Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, Sıfır Atık, Millet Bahçesi, Güneş Tarlası, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hatta Yeni Galericiler Sitesi projeleri ile ilgili maddi ve manevi destek alındığını belirtti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ille İlçemize vizyon ve katma değer kazandıracağına inandığımız özellikle Millet Bahçesi, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, Güneş Tarlası, Sıfır Atık, Hayvan Yaşam Merkezi ve Doğal Yaşam Alanları ile alakalı bir çok proje için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de maddi ve manevi destek aldık.

“Güneş Tarlası Projemize Ek Finansman”

Görüşmeler sonucunda belediyemiz ve ilçemiz için kazanımları olacak olan ve daha önce proje aşamasını, bina tahsisini ve zemin etütlerini tamamladığımız Güneş Tarlası projemizin finansmanı ile ilgili bakanlık onayı gerçekleşti.Benzer projeler arasında ek finansman sağlanan sayılı belediyelerden biriyiz.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi

Bizim üzerinde önemle durduğumuz ve örnek proje olarak nitelendirilen Orta Ölçekli Sanayi Sitesi projemiz Sayın Bakanımız tarafından da ilgi ile takip ediliyor. Derin Zemin Karşılaştırma (Jet grout) ihalesinin yapıldığı projemizde ilgili olarak da ciddi manada maddi destek sağlandı. Söz konusu projemiz hayata geçtiğinde ilçeye olan çok yönlü katkısı daha net anlaşılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan şimdiye kadar her projemiz için ilgili yerlerin tahsisinden ve resmi işlemlerin ivedi olarak yürütülmesinde ve rakamsal boyutta her türlü desteği alıyoruz.

Sıfır Atık ve Galericiler Sitesi”

Ankara ziyaretimiz kapsamında ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızca başlatılan ve geçtiğimiz günlerde belgesini aldığımız Sıfır Atık projemiz ve Galericiler Sitesi projemizle ilgili de maddi manevi her türlü desteğin sağlanacağı yönündeki gelişmelere şahitlik ettik.

“Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız SayınMurat Kurum’u ziyaretimizde bütün bunların yanında Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı projemiz ile ilgili olarak da müjde niteliğinde desteğe sahip olduk.

Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı projemiz de Orta Ölçekli Sanayi Sitesi projemiz gibi örnek gösterilen bir çalışma olacak ve sahipsiz hayvanlar konusunda hassasiyet sahibi tüm kesimler tarafından kabul görecek.

Bafra’mıza her şeyin en güzeli yakışır

Bafra’mıza her zaman destek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Daha güzel ve huzurlu bir Bafra için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz”

Bir Müjde de Yakında…

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, alan ve içerik açısından dikkat çekici özelliklere sahip olacak olan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı projesi ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde detaylı bilgilendirmelerin yapılacağını da sözlerine ekledi.

Bunları da sevebilirsiniz