BAŞKAN KILIÇ: “HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, halkla iç içe olmaya gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bu kapsamda mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Kılıç,Bafra’nın 21 merkez, 118 kırsal mahallesine ulaşmaya onların sorunlarını talep ve tavsiyelerini dinlemeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kılıç sabah saatlerinde Büyük Pazar esnafına yapılan çorba ikramından sonra Pazar esnafını ziyaret ederek bereketli kazançlar dileğinde bulunarak talep ve önerilerini dinledi.

Yürütülen çalışmaların vatandaşlara yansımasını birebir dinleyerek öğreniyoruz. Onların düşünceleri, tavsiyeleri ve eleştirileri bizler için son derece önemli şeklinde konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

Her Alanda Etkin Mücadele

Biz Bafra için her alanda etkin mücadele veriyoruz. Tüm ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin sahadalar.  Şu an ilçe merkezinde SASKİ tarafından Bafra’mızın 50 yıllık sorununu ortadan kaldıracak çok yönlü altyapı yatırımının çalışmaları devam ediyor. Bunlar yapılırken, inşa edilirken ve yenilik kazandırılırken elbette bazı sıkıntıları çekeceğiz. Halkımız ile bunun istişaresini, değerlendirmesini karşılıklı çay eşliğinde gerçekleştirdiğimiz sohbet ile yapıyoruz. Bu günde büyük pazarımızın saygıdeğer esnafları ve vatandaşlarımızla iç içe olduk. Görüş alış verişinde bulunduk.

Büyük Pazarda da düzenleme çalışmaları

Kemalpaşa Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan pazar yerini yepyeni bir görüneme kavuşturarak modernize ettik. Pazar esnafımız ve vatandaşlarımız mevcut durumundan oldukça memnun. Onların memnuniyeti bizlerin mutluluk vesilesi. Büyük Pazar yerimizde de 150 m² alanda Kadın mescit, şadırvan, çocuk bakım odası, 5 adet Bay, 4 adet bayan ve birer adet bay-bayan engelli tuvaleti olacak şekilde çeşitli düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki çalışmalarız tamamlanmadığında haftanın 7 günü de hizmet veren Büyük Pazarımızda da memnuniyet seviyesi yükselecek.

Gücümüzü halkımızdan alıyoruz

Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Yürüttüğümüz saha çalışmaları ile sürekli bilgilendirme yapıyoruz. Onların bizden talep ettiklerini önemsiyor ve daima notumuzu alarak değerlendiriyoruz. Halkımızın içinde olmak bize ekstra güç veriyor. Bizim makamımızın kapısı vatandaşlarımıza açık. Hemşehrilerimiz daima bizlerle görüşme imkanına sahip. Gelip de görüşemeyen, arayıp ulaşamayan yoktur. Halkımız bizi sürekli ziyaret ediyor, bizler de halkımızın davetlerine katılma gayretinde oluyoruz. Düğün, sünnet, cemiyet, taziye, doğum gibi her türlü olayda yanlarında olma gayretinde oluyoruz. Bazen yapılan küçük bir ziyaret ile her şey güzelleşebiliyor. Ben değil biz anlayışı ile Bafra’mızı hak ettiği hizmetler ile buluşturmaya devam edeceğiz.”

Bunları da sevebilirsiniz