BAŞKAN KILIÇ’IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü milletçe kutlamanın büyük gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde destansı bir inanç ve kararlılıkla ve Türk halkının tüm imkânsızlıklara rağmen eşine az rastlanır tarihi bir zafer kazandığı Kurtuluş Savaşı sonrasında, milli iradenin tecellisi, Cumhuriyetin ilanıyla sağlanmıştır.

Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli tezahürü olan Cumhuriyet’in ilanı Türk milletinin, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile yapılan Kurtuluş Savaşı sonunda kazandığı, tarihindeki en büyük zaferidir. Bu anlamda Cumhuriyet, Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var oluşunun adıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Cumhuriyet, geleceğimizin de en büyük güvencesidir.

Cumhuriyet, aziz milletimizin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.

Bu yıl Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlarken Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler olarak cumhuriyetimizi ve bizlere kazandırdığı tüm eşsiz değerleri her daim koruyacak ve hep daha ileriye taşıyacağız.

Bu vesileyle başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun kahraman silah arkadaşları ile bugüne kadar ülkemizde meydana gelen, hain terör örgütleri tarafından düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler ve sıhhatli bir yaşam diliyorum.

Bunları da sevebilirsiniz