BAŞKAN KILIÇ: “HERKESİ DİNLİYOR HER FİKRİ ÖNEMSİYORUZ”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Ortak Akılla ilçeye hizmet etme ve her fikire açık olma yaklaşımını görev süresinin her aşamasında uygulamaya devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yürütülen ve ilçe de uzun yıllar devam eden İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu sorununa çözüm bulacak alt yapı çalışmalarının gerçekleştirdiği noktalarda incelemelerde bulunan Başkan Kılıç, daha sonra Tabakhane Mahalle sakinlerinleriyle bir araya geldi.

Tabalhane Muhtarlığı önünde bulunan parkta sımsıcak bir ortamında gerçekleşen sohbete muhtar  Serdar Gürpınar ve her yaştan mahalle sakini katıldı.

Belediye Meclis Üyesi Eyüp Sabri Şahin, Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz ve Şaban Hüryaşar’ın da hazır buluınduğu sohbet toplantısında mahalle sakinlerinin talep, şikayet ve önerileri dinlendi.

Her fırsatta bir arada, gönül gönüle okduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Tabakhane Mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek kıymetli muhtarımız ve hemşehrilerimizle sohbet ettik. Sorun, talep ve önerilerine kulak verdik. Misafirperverlikleri için mahalle muhtarımız Serdar Gürpınar’a ve bizleri sımsıcak sohbetiyle sarıp sarmalayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kılıç: “Yarının sorunsuz Bafra’sı için hedefimize adım adım ilerliyor, durmaksızın çalışıyoruz. Buradan önce Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde SASKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını Meclis Üyemiz Eyüp Sabri Şahin ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Yayla ile yerinde inceledik. Ardından esnaf ve vatandaşlarımızla selamlaşarak çalışmalar hakkında bilgi verdik, fikir alışverişinde bulunduk. Bafra’mızda yıllardır varlığını sürdüren alt yapı problemi Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ve bizlerin desteği ile çözülüyor. Şu an 300-800 mm şebeke boruları, yerini en küçüğü 1000 mm en büyüğü ise 2000 mm büzlere bırakıyor. 40-50 yıl önce yapılmış 115 km asbest boru hattı değişiyor. Öte yandan merkez ve dış mahallelerimzide beton yol, asfalt, kaldırım ve parke taşı çalışmalarımız, Sosyal ve Kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor. Bütün bunları vatandaşlarımzıla birlikte yapıyoruz. Onların fikir ve öneriilerini hep önemsedik, önemsemeye de devam edeceğiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz