BAŞKAN KILIÇ KADINLAR GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Belediye, Devlet Hastanesinde görev yapan kadın personellere karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Başkan Kılıç’a ziyaretlerinde eşi Asuman Kılıç’ta eşlik etti.

 

Bafra Belediyesinin tüm birimlerini tek tek dolaşarak bayan personelin gününü kutlayan Başkan Kılıç, Bafra Devlet Hastanesini de ziyaret ederek görevli kadınlara karanfil hediye etti.

 

Ziyaretlerinde Kadınların yaşamın kaynağı olduğunu söyleyen Balkan Kılıç, “İyi ki varsınız. Her şey sizlerle güzel Yaşamımıza değer katıyorsunuz. Varlığınız, bize kattıklarınız ve yaşamı yeşillendirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Kılıç,  Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlara çok şey borçlu olduklarını belirterek, “Kadınlarımıza sadece 8 Mart’ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye’ye ve geleceğe sahip oluruz. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz