BAŞKAN KILIÇ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Ardından merkez ve kırsal kesim muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Allparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Muhtarlarımız, yerel dokuya, toplumumuzun kılcallarına uzanan şefkat elidir. Devletin, milletine bakışıdır. Merkez ve kırsal olmak üzere 139 mahallemizde devlet ile vatandaş arasında birer köprü görevi gören siz değerli muhtarlarımız ülkemizin dört bir köşesinde devletimizin gören gözü, tutan eli, işiten kulağı olarak çok önemli bir vazifeyi yerine getirmektesiniz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın sorun, talep ve önerilere kulak veren yerel yönetimlerimizin yapı taşı değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, ilçe protokolü ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Bunları da sevebilirsiniz