BAŞKAN KILIÇ: “VATANDAŞLARIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNEMLİDİR”

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşların istek ve önerilerini yerinde dinlemeye, dış mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları mahalle sakinleriyle değerlendirmeye devam ediyor. 

 

Salgın sürecinde de ziyaretleri aksatmayan Başkan Kılıç, salgın konusunda vatandaşları uyarıp, bilgilendirmeyi sürdürüyor.  

 

Birebir iletişime her zaman önem verdiğini vurgulayan Başkan Kılıç, “Gönül Belediyeciliğinin gereğinin yerine getirmekte engelleri ortadan kaldırmamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza ulaşmamamız, bizlerin asli görevi.” dedi. 

 

Son olarak; Müstecep,Şirinköy ve Kaygususuz mahallelerini ziyaret ederek Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen  yol bakım ve onarım çalışmalarını  inceleyerek mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Kılıç, “Sahada olmaya da devam edeceğiz” Şeklinde konuştu. 

 

İnözükoşaca Mevkii’nde bulunan şantiye alanını ziyaret ederek bölgede yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kılıç, “Bölgemizde en çok mahalleye sahip ilçelerden biriyiz ve her birine tek tek her türlü hizmetimizi ulaştırmaya çalışıyoruz. Uzak yakın, merkez ya da kırsal fark etmezHizmet üretmek ve sorunlara çare olmak bizim görevimiz. Yağmur, çamur, kar, kış, sıcak, soğuk demeden tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam ettiğimiz gibi mahalle ziyaretlerimizi sık sık yaparak muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve yerinde tespitlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için her zaman önemlidir” Dedi. 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz