BAŞKAN KILIÇ YAMAÇ PARAŞÜTÜ’NÜ DENEYİMLEDİ

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl “Cumhuriyet” temasıyla düzenlenen V. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Yamaç Paraşütünü deneyimledi.

Kızılırmak nehrinin eşsiz manzarası eşliğinde heyecanın, aksiyonun ve maceranın sporu olan yamaç paraşütünü ilk kez deneyimlemek isteyen Başkan Kılıç, “Kapıkaya’dayız. Reşat hocamız bizi uçurmak istiyor. Biraz korkarak da olsa sonunda cesaretimizi topladık. Reşat hocamızla beraber inşallah Kapıkaya’nın semalarında birazdan uçacağız” diyerek uçmadan önce duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Uçuş sonrası da hislerini dile getiren Başkan Kılıç, “Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz Kapıkaya Festivali’nde ilk kez yamaç paraşütü ile Kapıkaya semalarında süzüldük. Biraz korku biraz da cesaretle ve tabii ki profesyonel sporcumuz Reşat hocamız ile birlikte bu eşsiz anı deneyimledik. Karadeniz’in en büyük festivali olan Kapıkayafest’te böylesi güzel bir manzara da uçma deneyimi elde etmek benim için ayrı bir andı” dedi.

MUTLAKA DENENMELİ

Başkan Kılıç, “5 gün 4 gece sürecek olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’mize şehir içinden ve şehir dışından gelen her misafirimizin bu anı profesyonel sporcularımız eşliğinde deneyimlemesini isterim. Gerçekten festivalin tadı Kapıkaya’da güzel” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Festival boyunca her gün saat 09.00-17.00 saatleri arasında yamaç paraşütü tandem ve single uçuşları gerçekleştirilecek. Saat 11.00-18.00 saatleri arasında ise yamaç paraşütü akrobasi gösterileri ile gökyüzü eşsiz manzaralara şahitlik edecek.

Bunları da sevebilirsiniz