BAŞKAN KILIÇ:“HER HİZMETİMİZ ÖNCE ÇOCUKLAR VE GENÇLERİMİZ İÇİNDİR”

Bafra Belediyesi, “Daha Çok Yeşil” anlayışı doğrultusunda çocukların sosyal yaşantılarına ve fiziksel gelişimine destek olmak amacıyla ilçede yeşil alan ve çocuk parkı sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Hem çocukların hem de ailelerinin güven ve huzur içerisinde vakit geçirebileceği alanları Bafra’da yaygınlaştırma gayretini sürdüren Bafra Belediyesi, yeni park inşalarının yanında mevcut parkların eksiklerini giderip, yenilenmesi için bakım ve onarım çalışmalarını da aksatmıyor.

Yeni sosyal ve yeşil alanların Bafra’ya kazandırılmasına oldukça önem veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Çocuklar ve gençlere hitap etmeyen her çalışmanın günü kurtarmak olduğunu düşüncesindeyiz. Bu manada ilçemize çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu çocuk oyun parkları ve aileleri için dinlenme alanları oluşturmaya, ilçemizi çocuklarımızın mutluluğu ile güzelleştirmeye kapsamlı bir şekilde devam ediyoruz. Allah’ın izniyle her mahallemizde çocuklarımızın gülen yüzü olacak, istedikleri oyun alanına kavuşturacağız. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer” dedi.

Kısa zaman önce Alparslan Mahallesi’nde atıl halde bulunan alanda yapımı tamamlan Çocuk Oyun Parkı’nı ziyaret eden Başkan Kılıç; “1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’mizin hemen yanında yer alan ve atıl halde bulunan bu alanı değerlendirerek çocuklarımızın ve ailelerinin güvenle kullanabileceği oyun ve dinlenme alanına dönüştürdük. Bafra’mızın hemen hemen her noktasında çocuk parklarının artırılması, her çocuğumuzun yüzünü güldürmek, sosyal hayatlarına ve fiziksel gelişimlerine destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belirlenen mahallelerimize en kısa sürede söz verdiğimiz güvenli oyun alanlarını inşa etmek için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Yapımı tamamlanan parklarda emeği geçen mahalle muhtarlarına ve vatandaşlara teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Kılıç, “İlçemize kazandırdığımız oyun parklarımız ailelerimize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Alparslan Mahallesi çocuk parkı ziyaretine Meclis üyeleri Murat Cevahir, Eyüp Sabri Şahin, Bayram Şener, Mustafa Özkök, Alparslan Mahallesi Muhtarı Yalçın Kurtça, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz ve Şaban Hüryaşar da hazır bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz