BAŞKAN KILIÇ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bayramların her zaman bütünleştirici bir ruhla inananları bir araya getirdiğini belirten Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir.

Güzel ülkemizde ve ay-yıldızlı Türk Bayrağımız altında huzur içinde yaşayan bir millet olarak ne kadar şanslı olduğumuzu ve bize bu huzuru veren Yüce Allah’a ne kadar şükretmemiz gerektiğinin idrakinde olmamızı sağlayan olgulardan biridir bayramlar.

Bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı ‘Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Bunları da sevebilirsiniz