BAŞKAN KILIÇ’IN YENİ YIL MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yeni Yıl mesajı yayımladı. 

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: 

 Saygıdeğer Hemşehrilerim; 

    Dünyamız için oldukça zorlu geçen 2020 yılını geride bırakıyor, 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını içerisindeyiz. 

  

Dünyada ve ülkemizde ağır kayıplar verdiğimiz Korona virüsü salgını yaşadık, 2020’de sevdiklerimizi, yakınlarımızı kaybettik. Yeni yıla evlerimizde tedbirler kapsamında kısıtlama ile giriyoruz. 

 

Bu günleri elbirliği ile hep birlikte aşacağız. Yaralarımızı dayanışmayla saracağız. 2021 yılında şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık adına önce sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum. 

 

 Sokaklarımızda, parklarımızda, okullarımızın bahçelerinde, çocuklarımızın yine koşuştuğu yaşlılarımızın, büyüklerimizin evlatlarına, torunlarına şefkatle sarılabildiği yeni bir yılı birlikte yaşamak duasındayız. 

 

 Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan Bafra’mıza hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2021’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın. Allah yeni yılda İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin. 

 

 Bafra Belediyesi olarak hizmet maratonuna devam etmek için hiç durmadan çalışacağız. Sizlere söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek ve yeni hizmetler üretmek için yeni yılda da aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz. 

  

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.. 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz