SALIPAZARI ATA’SINI ANDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikali 83. yılında yurt genelinde olduğu gibi Salıpazarı’nda da törenlerle anıldı.

Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yılında yapılan anma programı 10 Kasım saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma törene ile başladı.

Törene Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz,Belediye Başkanı Halil Akgül, İl Jandarma Komutanı Samet Kuruçelik,İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, İyi Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Protokol üyelerinin sırasıyla Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip anma programına Salıpazarı Kapalı Spor Salonunda devam edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan anma programına günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, Atatürk’ ün Hayatını Konu Alan Video Gösterisi ile Atatürk konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz