Başkan Osma, Gün Birlik Olma Günüdür”

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Adem Osma, Pandemiden dolayı zor günler geçiren yerel esnafa sahip çıkılması konusunda çağrıda bulundu.

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Adem Osma, pandemi sürecinde ciddi sıkıntılarla karşılaşan yerel esnafın sahiplenmesi gerektiğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Başkan Osma, “Yerel esnafın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için vatandaşların duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Osma, “Gün birlik günüdür, gün dayanışma günüdür, gün yerel esnafa sahip çıkma günüdür” dedi.

Sadece verilen kredi ya da borç ötelemelerinin yeterli olmadığı günlerden geçiyoruz diyen Başkan Osma “Bu sebeptendir ki; sizlerden özellikle yerel şirket ve esnaflardan alışveriş yapmanız konusunda hassasiyet beklediğimi bir kez daha belirtmek isterim. Birlikte birçok zorluğu atlatan halkımız bu konuda duyarlı olacak ve esnafımızın bir nebze nefes alması noktasında katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Bunları da sevebilirsiniz