Başkan Şahin: Esnafımıza çözüm üretmek için çalışıyoruz

Başkan Zihni Şahin Gıda Borsası esnafını ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsun Gıda Borsası esnafını ziyaret ederek işlerinde kolaylık diledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana her kesimi kucaklayan Başkan Şahin, Samsun Gıda Borsası’nda faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek çalışanlarla selamlaştı.

Esnafla her zaman içiçe olan bir anlayışa sahip olduğunu vurgulayarak talepleri dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Samsun’a katkı sağlayan, Samsun’umuzun ekonomik kalkınmasında rol oynayan esnafımızın her zaman yanındayız. Şehrimizin can damarı olan esnafımızın sorunlarına her zaman çözüm üretmek adına büyük atılımlar hedefliyoruz. Onların derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Ticaretlerini daha rahat şartlarda yapmaları için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Samsun’un güzel yarınlara ulaşması için halkımızla, esnafımızla kenetlenerek hep birlikte adım atacağız. Bu kapsamda bizimle ortak akıl düşüncesiyle hareket eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şahin’e ziyaretleri kapsamında esnafın gösterdiği yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Esnafları bir bir dinleyen Şahin her fırsatta bir araya gelmek istediğini kendisini çekinmeden arayabileceklerini ifade etti.

Bunları da sevebilirsiniz