Başkan Şahin’den Açıklama; “Partimin Hizmetindeyim”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti. Başkan Şahin burada yaptığı konuşmada, “Bizde kızmak küsmek olmaz, partimin hizmetindeyim” dedi. 

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Mustafa Demir, Samsun ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Mustafa Demir, Başkan Zihni Şahin’e ‘hocam’ diye hitap ederek her zaman beraber çalışacaklarını belirterek, “31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerimde Cumhurbaşkanımız tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak karar alındı. Zihni Şahin başkanımızla Bafra’da iki dönem, Yusuf Ziya Yılmaz beyinde istifa etmesi üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldi. Zihni hocamızı çok severiz. Çok güzel günlerde çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Hizmetlerinden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman hep birlikte hangi pozisyonda olursak olalım Samsun için, ülkemiz için tek vücut zihniyle birbirimize destek olmak zorundayız ve oluyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Zihni hocamla her zaman yan yana olacağız” dedi.

“PARTİMİN HİZMETİNDEYİM”

Partinin her zaman hizmetinde olduğunu söyleyen Başkan Zihni Şahin, “Göreve geldiğimizden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetkililere ve halkımıza mahcup olama adına çalışmalarımızı sürdürdük. Bu zamana kadar da partimizin zarar göreceği hiç bir açıklama yapmadık. Bizde kızmak küsmek olmaz, partimin hizmetindeyim. Süreçte yarışmalar oluyor ama sonunda karar verildikten sonra bizim şahsımıza yakışmayanı yapmadık yapmayızda. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur” diye konuştu. Mustafa Demir ziyaretinin ardından AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Bunları da sevebilirsiniz