HER ŞEY BAFRALININ KONFORU İÇİN

Şehirde gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir ve alkış toplayan Bafra Belediyesi,19 Mayıs’tan ilçeye gelen yolcular için yaptığı durağın ardından, dolmuş bekleyen vatandaşlar için hayata geçirdiği duraklardan da tam not aldı.

 

Tamamı Bafra Belediyesi kademelerinde kendi personeli tarafından yapılan yolcu durakları, ilk etapta üç adet üretilerek, Bakırpınar mahallesi, 15 Temmuz Demokrasi meydanına yerleştirildi. Üçüncü durak ise en kısa süre içinde Devlet hastanesi önüne yerleştirilecek.

 

Vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen dolmuş duraklarının yapım aşaması devam ediyor. Üretilen duraklar, şehrin yolcu sayılarının yoğun olduğu yerlere yerleştirilecektir.

 

Yolcu durakları şehir merkezinin ardından, dış mahallelerde de yerlerini alacak.

 

Kendileri için vatandaşların rahat ve konforunun çok önemli olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “Bizim önceliğimiz her zaman hemşehrilerimizin rahatı ve mutluluğu. Bu bilinçle şehir içinde dolmuş bekleyen vatandaşlarımızı yaz ve kış şartlarında bir nebze olsun koruyabilmek için kendi kademelerimizde kendi personelimizce yaptığımız yolcu duraklarının üretimine başladık. Ekiplerimiz estetik açıdan da dikkat çeken durakları üretmeyi sürdürüyor. Yolcu sayılarının yoğun olduğu yerlere ve dış mahallerimize bu durakları monte etmeye devam edeceğiz ”Dedi.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz