Başkan Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın daima yanındayız”

Canik, sosyal belediyecilikte takdirleri topluyor.

Canik Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Gönüllere dokunan çalışmalarla takdirleri toplayan Canik Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlara yönelik sosyal yardım çalışmalarını büyük bir hassasiyetle sürdürüyor. İhtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli ilçe sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmaya devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın daima yanındayız” dedi.

Vatandaşlara Evlerinde Ziyaret

İlçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların belirlenen tüm ihtiyaçlarını karşılayıp, kendilerine ulaştırdıklarını belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizdeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımızı ekiplerimizle birlikte evlerinde ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında taleplerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Ekiplerimizin tespitleri ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda onların gerekli tüm ihtiyaçlarını hazır hale getiriyor, kendilerine ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın daima yanındayız. Kapı kapı, sokak sokak, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi, engelli ve dar gelirli hemşehrilerimize ulaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakım ve Onarımları Yapılıyor

Engelli ilçe sakinlerine yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye desteklerini sürdürdüklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizdeki engelli vatandaşlarımıza yönelik tekerlekli sandalye desteğimizi sürdürüyoruz. Akülü ve manuel tekerlekli sandalyelerimizi vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Ekiplerimizle birlikte engelli vatandaşlarımızı düzenli olarak ziyaret ederek, tekerlekli sandalyelerimizin rutin olarak bakım ve onarımlarını yapıyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmıyor, ihtiyaç takiplerini gerçekleştiriyoruz” şeklinde ifade etti.

Bunları da sevebilirsiniz