Başkan Sarıcaoğlu, İlkokul öğretmeninin elini öptü

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Mesleklerin en kutsalı öğretmenliktir.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ilçede bulunan emekli öğretmenlere bir kahvaltı programı düzenlendi. Programda İlkokul Öğretmeni Yaşar Çakın ile karşılaşan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, duygu dolu anlar yaşadı. Öğretmeninin elini öperek çiçek veren Sarıcaoğlu için öğretmeni Yaşar Çakın “En çalışkan öğrencimdi” dedi.

Emekli ve halen görevde bulunan öğretmenlerin katılımı ile Kavak Öğretmenevinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük selamlama konuşması ile başlayan programda eski öğretmenlerin anıları ilgiyle dinlendi. Öğretmenlerin gününü kutlayarak konuşmaya başlayan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, programda İlkokul öğretmeni ile karşılaşmasının kendisini hem duygulandırdığını hem de çok mutlu ettiğini söyledi.

Öğretmenlik mesleğinin en kutsal meslek olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, “Kuşkusuz her meslek çok önemlidir ama mühendisi, Milletvekili, Başkanı, doktoru yetiştiren de öğretmendir. Siz öğretmenlerimiz sayesinde okuduk, eğitim aldık ve geldiğimiz makamlarda ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Rabbim hepinizden razı olsun” dedi.

Kaymakam Erdem Karanfil’de yaptığı konuşmasında kendisinin de eski bir öğretmen olduğunu belirterek “Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek. Bende eski bir öğretmenim. Sizlerin verdiği emekler çok önemli.  Siz öğretmenlerimizin emekleriyle bu makamlara geldik ve ülkemize hizmet ediyoruz. Yetiştirdiğiniz genç çocuklarımız ülkemizi bugünlerden çok daha ileri noktalara yine sizlerin sayesinde taşıyacaktır. Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz