MHP İlçe Başkanı Yavuz Anuk’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir kutlama mesajı yayımlayarak değerli öğretmenlere olan saygı ve minnetini ifade etti. Anuk, öğretmenlerin üstlendiği kutsal sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inancını dile getirdi.
Anuk’un mesajında şu ifadeler yer aldı: “Ülkemizin geleceği ve gençlerimizin teminatı olan bu büyük coğrafyada, fedakarlık abidesi olan değerli öğretmenlerimize en içten şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenler, geleceğimizi şekillendiren, cesur, bilgili, zeki ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanıyoruz.”
Anuk, öğretmenlerin toplum için taşıdığı önemi vurgulayarak, “Öğretmen, bilgisiyle rehberlik eden, tecrübesiyle yön gösteren ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı geleceğe özveriyle hazırlayan sorumluluk sahibi kişidir” dedi.
Öğretmensiz bir toplumun ruhen, fikren, ahlaken ve vicdanen çökmeye mahkum olduğunu belirten Anuk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere duyduğu güveni hatırlatarak, “Başöğretmen Atatürk, ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözleriyle öğretmenlere olan güvenini dile getirerek, onları onurlandırmıştır” şeklinde konuştu.
Mesajının sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlere rahmet ve minnetle anan Anuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerle kutladığını ifade etti. Tüm öğretmenlere şükranlarını sunduğunu belirtti.

Bunları da sevebilirsiniz