BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

Merkezi İstanbul’da bulunan #TermeDerneklerFederasyonu, İHH İnsani Yardım Vakfı Terme Şubesi ve Bazlamaçlılar Derneği ortaklaşa olarak düzenlediği yardım kampanyasıyla 100 çocuğun yüzünü güldürdü. Kampanya ile çocuklara bayramlık kıyafetler hediye edildi.

Terme Dernekler Federasyonu, İHH İnsani Yardım Vakfı Terme Şubesi ve Bazlamaçlılar Derneği çocukların yüzünü güldüren ortak bir yardım kampanyasına imza attı. Samsun’un Terme ilçe merkezi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenlenen yardım kampanyasıyla Ramazan bayramı öncesi 1 – 15 yaş aralığındaki 100 çocuğa bayramlık kıyafet hediye edildi harçlıkları verildi. Bayramlık hediyelerini alan çocuklar ise büyük mutluluk yaşadı.

Yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren Terme Dernekler Federasyonu Başkanı #İdrisGüven, “Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde yardımlaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Terme Dernekler Federasyonu olarak, İHH İnsani Yardım Vakfı Terme Şubesi ve Bazlamaçlılar Derneğiyle koordineli çalışarak ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını tespit etti. Terme İHH yöneticileri, #TERDEF üyeleri Uğur Özay, Erkan Kemal Homer ve diğer üye arkadaşlarımız ve Ambartepe Muhtarımız Hasan Taşdemir ile çalışmalar yapıldı ve ziyaretler gerçekleştirildi. Çocuklarımızın kimisi evlerinde ziyaret edildi. Hayırseverlerin yardımlarıyla alınan bayramlık elbiseler çocuklarımıza verildi. Çocuklarımıza bayram harçlıklarını da vermeyi ihmal etmedik. Çocuklarımızın mutlu olması bizi fazlasıyla sevindirdi. Tüm hayırseverler başta olmak üzere, Terme Dernekler Federasyonu üyelerine, İHH İnsani Yardım Vakfı Terme Şubesi ve Bazlamaçlılar Derneği’ne çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Terme Şubesi İsa Şahin ise şunları söyledi; “Bayram öncesinde bir nebze de olsa çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bütün hayırseverlerimize Terme Dernekler Federasyonu’na ve Bazlamaçlılar Derneği’ne çok teşekkür ediyorum.”
Bazlamaç Derneği sorumlusu Erkan Kemal Homer ise kampanyada desteği bulunanlara teşekkür etti. Homer, çocukları sevindirmenin paha biçilmez bir mutluluk olduğunu kaydetti.

Yardım Kampanyasına Katılan Hayırseverler
Kadir Özgen – Mali Müşavir
Musa Demirci – Fırıncı
İlhan Yurt – İş İnsanı
Orhan Baş – Baş Yapı Dekorasyon
Hüseyin Bal – Telefon Santral Sistemleri
Uğur Özay – Tekstilci
Kazım Doğan – Temizlik Firması Sahibi
Mehmet Güven – Safir Gayrimenkul

Bunları da sevebilirsiniz