BAYRAMLAR BAĞLARIMIZIN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR

Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu ifade eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin vesilesidir. Dedi.

Kurban Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bayram günlerinin kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsat olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve onun koyduğu hedefler doğrultusunda gönül belediyeciliği ile sürekli olarak halkın içinde ve sahada olduklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Büyük bir inanç ve azimle 2023 hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Her gün ve her an hemşerilerimizle yan yanayız. Bundan sonra da aynı şekilde inançla yolumuza devam edeceğiz “ diye konuştu.

Bayramların toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği; yüzlerin güldüğü, ihtiyacı olanlara, sahip çıkma, yardım eli uzatma günleri olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“ İçinde bulunduğumuz günlerde milletçe birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekiyor. Kurban Bayramı da bunun için önemli bir fırsattır. Bugün dünya mazlumlarına sahip çıkan lideriyle dimdik ayakta duran bir Türkiye var. Ülkece yakaladığımız bu istikrarı hiçbir oyuna alet ettirmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, ailelerinin ve yakınlarının bayramlarını tebrik ediyorum. Gazilerimizi şükranla selamlıyor, hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını gönülden kutluyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz