BİRLİKTELİĞİMİZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya, kapı kapı dolaşıp gönüller yapmaya devam ediyor.  

Vatandaşların sorun, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinlemeye önem veren Başkan Kılıç, Kemalpaşa Mahallesi Keklik Sokak’ta mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Kılıç’ın Kemalpaşa Mahallesini ziyaretinde Meclis Üyeleri Eyip Sabri Şahin, Cemil Musaoğlu ve Belediye Başkan Yardıcısı Şaban Hüryaşar kendisine eşlik etti.

“Birlikteliğimiz en büyük gücümüz” ifadesini kullanarak sözlerine başlayan Başkan Kılıç, “Bafra’mızı her zaman bir adım ileriye taşımak için siz değerli hemşehrilerimizle bir arada olmayı, birlikte fikir alışverişinde bulunmayı sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle altyapıdan üstyapıya kadar ilçemizi değiştirecek ve yenileyeceğiz. Sorunların üstüne örterek değil, çözümler üreterek yürüyeceğiz” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Kemalpaşa Mahallesi Keklik Sokak sakinleri, Bafra Belediyesi olarak ilçenin dört bir tarafında deforme olan yollarda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları hakkında şu sözleri kullandı: “İlçemizin sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla yürütülen alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarımız kullanılamaz duruma gelmişti. Evlerimizde tozdan dolayı cam açamıyorduk. Tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrasında belediyemiz tarafından sokağımızda kilitli parke taşı çalışması yapıldı. Daha modern, daha kullanışlı, sorunsuz bir yola kavuştuk. Allah başkanımızdan razı olsun. Kendisine çok teşekkür ederiz.”

Belediye Başkanı Hamit Kılıç öte yandan her fırsatta ilçede esnaflarla bir araya gelerek gerçekleştirilen çalışmalar ve projelerle ilgili bilgilendirmeler gerçekleştirmeye ve fikir alış verişinde bulunmaya devam ediyor.

 

Bunları da sevebilirsiniz