Canik Belediye Başkanı Sandıkçı’dan Canikli Kadınlara Bin Fidan Hediye

Başkan Sandıkçı, “Evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum”

“En değerli varlıklarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Sosyal medyadan, “Çiçekler Fideleri Bizden, Can Suları Sizden” paylaşımı yaparak Canikli kadınlara Bin Fidan kampanyasını başlattı.

Sandıkçı, paylaşımı beğenip yorum yazan 20 yaş üstü Canik’li kadınlara çiçek fidesi hediye edeceklerini belirtti.

“Yarın kıyametin kopacağını dahi bilseniz elinizdeki fidanı dikin” Hadis-i Şerifinin ilhamıyla bu kampanyayı başlattıklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bugün dikeceğimiz bir fidan yarın bir ağaç olacak; bizlere bir nefes olacaktır. Sosyal medyadan yaptığımız ‘Çiçek Fideleri Bizden, Can Suları Sizden’ paylaşımını beğenip yorum yazan 20 yas üstü Canik’te ikamet eden, ilk bin Canikli hemşerimize bin adet çiçek fidanı hediye edeceğiz”

Cennetin ayakları altına serildiği annelerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz diyen Başkan Sandıkçı, “Annelerimiz bizleri canlarından bir parça olarak görüp, hayatımız boyunca iyiliğimizi, güzelliğimizi, mutluluğumuzu isteyen nadide çiçekler ve hayatı öğrendiğimiz ilk öğretmenlerimizdir. Biz de onların bu anlamlı günlerinde kendilerine çiçek fidanı hediye ederek onların sevgilerinin yüreğimizde yaşadığını ve bu sevginin ağaç olup büyümesini istediğimizi anlatmak istiyoruz” diye konuştu

Doğduğumuz andan itibaren hayatımızda en önemli yere sahip insanların anneler olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Sandıkçı “Çocukları için her zorluğa göğüs geren, her sıkıntının ve acının üstesinden gelen, bilgi ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan ilk bilgiyi veren annelerimizin, ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayarak haklarını ödeyebilmiş sayılmayız. Biz annelerimize ‘öf’ bile denilmemesi hususunu ikaz eden bir geleneğin bağlıları olarak onları her zaman el üstünde tutmalıyız” dedi.

Sandıkçı sözlerini, “Evlatlarını vatanımız uğruna şehit veren annelerimiz başta olmak üzere; annemin, eşimin ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Anne mutluysa, çocuklar mutlu, aileler mutlu, millet mutlu ve ülke mutlu. Elleri öpülesi annelerimizin dualarını bekliyor her birini ayrı ayrı hürmetle selamlıyorum.

Bunları da sevebilirsiniz