Canik Belediye Meclisi Ekim Ayı Açılış Toplantısı gerçekleşti.

Başkan Sandıkçı: ” Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz atakla konforlu ve güvenli yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz”

Canik Belediye Meclisi Ekim Ayı Açılış Toplantısı gerçekleşti.

Canik’e daha fazla eser ve hizmet kazandırmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştirmeye devam eden Canik Belediye Meclisi, Ekim Ayı Açılış Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıdan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz atakla konforlu ve güvenli yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz” dedi.

“Canik’imizi her alanda daha da ileriye taşıyacağız”

Canik Belediye Meclisi Ekim Ayı Açılış Toplantısı, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Başkan İbrahim Sandıkçı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, belediye tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları, aylık gerçekleştirilen faaliyetler ve belediyenin mali durumu hakkında belediye meclis üyelerine bilgiler verdi. İlçede yol çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizin dört bir köşesinde program dâhilinde yol çalışmalarımız sürüyor. Tüm ekiplerimizle birlikte ilçemizin ulaşım ağını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Sıcak asfalt çalışmalarımızla birlikte taş parke yol, sathi kaplama, beton yol ve yol açma çalışmalarımızı büyük bir özenle gerçekleştiriyoruz. Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz atakla konforlu ve güvenli yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Gayret ve azimle çalışmalarımızı sürdürecek, Canik’imizi her alanda daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz